Mit tud egy matatófal?

A matatófalak már pár éve a köztudatban vannak, én is gondolkodtam rajta, hogy a fiúknak beszerzek egyet, de aztán addig húztam az időt, hogy kinőttek belőle. Vagyis nyilván csak részben, mert ha orvoshoz mentünk a rendelőbelit általában megtalálták 🙂

Ezért gondoltam, hogy örülnétek egy olyan nyereményjátéknak, ahol nyerni lehet egyet.

Az Eszkatábla oldalán ráadásul még egyedi dizájnt is választhattok “gyerekreszabva”, hiszen minden gyereknek megvannak azok a dolgok, amiket szeretnek kézbe venni, aztán messzire szaladni vele. V például a mai napig imádja a kulcsokat, meg az elektronikus nyitogatókat.

A márka kezdete gyakorlatilag már ismerős lehet az anyukáknak, hiszen nagyon sokan kezdenek bele valamibe az otthon töltött évek alatt, nem volt ez másként Katánál sem, aki az utóbbi 20 évét készségfejlesztéssel töltötte pedagógusként, nem is volt kérdés számára, hogy mibe fog bele kisfia mellett. Habár előtte felnőttekkel foglalkozott, szeretett volna olyan matatófalat alkotni, ami nem csak jó móka, de feljleszti is a gyerekeket.

Kitanulta a mesterséget elkészült az első matatófal, aztán sorban a többi és szépen lassan felépítette a vállalkozását, hogy boldoggá tegye az 1-4 éves korosztályt nemre való tekintet nélkül, mert bár lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy ez csak a fiúknak érdekes, a lányoknak ugyanolyan izgalmas tud lenni.

Nem használ műanyagot, fával és fémmel dolgozik, hogy minél természetesebb anyagokkal találkozzanak a lurkók.

A matatófal és a fa felszerelések CE tanúsítással rendelkező fából készülnek, a festéshez kizárólag oldószermentes
és vízbázisú, jó minőségű festékeket és lakkokat használ ezzel is bizonyítva, hogy a műanyag játékok kora lejárt, érdemes inkább kevesebb, de jó minőségű mókával körülvenni szeretteinket.

Ezek a falak ráadásul fejlesztik a finommotorikát, taktilis észlelést, szem-kéz koordinációt, szenzoros érzékelést, téri tájékozódást, vizuális-
és auditív észlelést.

Kérhettek teljesen egyedit, vagy választhattok a már meglévők közül. Van rajtuk minden, ami szem-szájnak ingere. Lakat, csengő, nyomogatni, húzogatni való. Lehet Bogyó és Babócás, állatos, színes, vagy akár natúr. Csak a képzelet szabhat határt.

Ha jobban belegondolok, nem csak a gyerekek játszanának vele önfeledten, hanem én is 🙂

Köszönöm, ha megosztod 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük