Anya levele a Jézuskának

Kedves Jézuska,

Gondolom fura, hogy éppen egy anyától kapsz levelet, de felötlött a fejemben néhány dolog, amit én személy szerint szeretnék Karácsonyra.

Ezek nem feltétlenül pénzért vehető dolgok, de azért remélem tudsz segíteni 😉

  • Kitágítani az időt

Valahogy így év vége felé még jobban azt érzem, hogy nem elég a 24 óra egy napra, nagyon szuper lenne, ha el tudnád intézni, hogy több jusson, mert minden rohadt évben kimarad valaki az ajándék listáról, és kénytelen vagyok neki valamit gyorsan összekukázni (jó nem szó szerint, de biztos érted). A karácsonyi sütés-főzésről pedig már évek óta letettem, de jó lenne legalább pár nyomorult mézeskalácsot sütni a srácokkal, amit feltehetek az instagramra. Hát mi lesz így? Hogy fogok tökéletes háziasszonynak tűnni?

  • Új idegek

Ez mondjuk inkább a jövő évre vonatkozik. El tudnád intézni, hogy a régi megfáradt idegrendszerem kapjon egy jó kis frissítést, és ne legyek olyan néhanapján mint valami idegbeteg boszorkány? Nem mondom, hogy minden nap ilyen, de mikor előfordul, olyan lelkiismeretfurdalásom van este.

  • Meleg kávé / hideg bor

Lécci, valahogy érd el, hogy mindig eszembe jusson a lefőzött kávé! Az meg maga lenne a menyország, ha le is ülhetnék meginni egy újság társaságában anélkül, hogy valaki ne kiabálná hisztérikusan a nevem. Vagy, hogy ne legyek túl fáradt ahhoz, hogy nyáron kiüljünk a férjemmel egy jó kis rozéra a teraszra.

  • Sorozatok

Túl sok a jó sorozat, amit már képtelenség követni abban a 20 percben esténként mielőtt kidőlünk. Kérlek, írj egy listát a legjobbakkal kezdve, lehetőleg pontokkal, hogy miért érdemes nézni azokat. Ugyanis már tarthatatlan a helyzet! Nagy segítség lenne!

  • Maradjon minden úgy, ahogy most van

A leglényegesebbet hagytam a végére. Igazából az előző pontok csak rinyálások voltak a részemről, mert semmi sem olyan fontos, mint az, hogy maradjon meg bennünk mindig a szeretet egymás iránt. Hogy maradjunk továbbra is egészségesek. Hogy tudjunk örülni egymás sikereinek, és támogassuk egymást mindenben. Hogy lássuk mindennek a jó oldalát, hogy tudjuk, szerencsések vagyunk. És maradjunk mindig vidám, boldog CSALÁD.

Kérlek, ez sohase változzon!

Ui.: Igen, tudom, hogy a utolsó pillanatban változtatnak a fiúk a listán, intézem 😉

Köszönöm, ha megosztod 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük