Valentin napra csoki helyett ments meg egy kutyát!

Tavaly már megírtam (itt), hogy milyen egy Valentin nap a feleségek/anyák szemszögéből. Én ugyebár igyekszem megkeresni a legcsúnyább, leggiccsesebb ajándékot, ami létezik, és a férjem azt kapja a jeles napra.

Idén viszont szembejött velem egy olyan kezdeményezés, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Lelkes, kutyaszerető emberek (Demény, a kötsög és Eszkuláp Állatvédő Egyesület)  létrehozták a Valentin Projektet, aminek célja, hogy a szerelem napi csecsebecsék, és csokihegyek helyett az összeget fordítsuk inkább egy kilátástalan helyzetben lévő kutyus megmentésére.

Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy mennyi szörnyű helyzetben élő kutya van kis hazánkban a felelőtlen állattartás miatt. Ezeken az állatokon sokszor csak a csoda segíthet. És mi más lehetne a Valentin nap üzenete, ha nem a szeretet csodája? Amit négylábú barátink is megérdemelnek, hiszen ha ők vannak nekünk, akkor végül is minden nap Valentin nap, nem igaz?

A projekt facebook oldalán részlettes leírást kaphattok arról, hogy mennyi az annyi, illetve szépen el is magyarázzák, mit csinálnak pontosan a pénzzel és a kutyákkal, és természetesen folyamatosan megosztják a friss információkat.

Itt most csak egy rövid mondat arról, mennyibe is kerül egy kutya menhelyre segítése:

“Demény gazdájával, Judittal abban maradtunk, amit más gyűjtéseknél is alkalmazunk. Minden elért 100.000 Ft egy kutya megmentését jelenti.”

Ne  hagyjuk őket magukra!

Ha Te sem szeretnéd idén a kilóidat növelni a sok csokitól, vagy sajnálod a virágot, ami úgyis elhervad, juttasd el az erre szánt összeget az egyesületnek (és buzdítsd erre a párodat is 😉 ):

Eszkuláp Egyesület
Magnet Bank
16200223-10054165
“VALENTIN”
PayPal: eszkulap2016@gmail.com
IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000
BIC: HBWEHU

 

Köszönöm, ha megosztod 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük