Feleségek Valentin napja

Törvényszerű, hogy kialszik a láng egy házasságban? Ha igen, akkor az nem a Valentin napi nagy felhajtáson múlik.

Feleségként, és anyaként a Valentin nap nekem már csak ugyanolyan nap, mint a többi. Na nem mintha előtte olyan nagyon rágyúrtam volna, de amíg szingli az ember, vagy éppenhogy elkezdődött valami, hajlamos behódolni ezeknek a dolgoknak.

Nálunk egyébként sem dívik a nagy körítés. A férjem annyira romantikus, hogy a legszebb Valentin napi ajándékom még a régi szép időkből az volt, mikor kitisztíttatta és feltöltette a klímát az autómban. Idén is készült ám! Megjöttek az izzók, lehet ki is cseréli őket.

Én is igyekszem odatenni magam, főként mivel tavaly annyira szét voltam esve, hogy nem hogy azt nem tudtam, mikor van Valentin nap, de arról sem volt fogalmam, éppen milyen nap van.

Így idén:

  • szokásom szerint felkutattam a leggiccsesebb, leghülyébb szívecskés mütyürt neki
Ha nem tetszik, oda tudja adni a kutyáknak 2in1
  • a jeles nap alkalmából nem a foltos macinacimban, hanem a legújabb melegítőmben feszítek majd
  • bár 7 fogásos vacsit, szívecskés sütivel nem tudok rittyenteni, de majd egy jó meleg smack-el várom haza (mindig ezt kéri, mikor másnapos, innen tudom, hogy ez a kedvence)
  • csokit nem veszek neki, mert a Mikulásra vett édességeknél is szóvá tette, hogy én faltam fel mindet
  • megkérem a gyerekeket, hogy ha lehet hagyják egy picit pihenni, ha hazaér (vagy legalább had válasszon ő olvasnivaló mesét)
  • alkoholt még nem iszom, de megcsinálom a szokásos C-vitamin adagunkat a legszebb pezsgőspoharakban
  • nagyi-bugyi helyett felveszek egy vadítóbbat (bár miután végre elaludt a két gengszter az ágybaájulás közben, a pizsama alatt úgysem látszik…)
  • romantikus filmnek sem adok túl sok esélyt, de majd megkérdem, megnézzük-e a 3 éve félbehagyott sorozatunk következő részét

Szóval Hölgyeim, hajrá! A csodák az apró dolgokban rejtőznek 😉

Köszönöm, ha megosztod 🙂

2 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük